MUSICALBAD VAN MUZIX

Muzix komt naar de klas en dompelt de leerlingen onder in een musicalbad!
We hebben hiervoor verschillende formules die we per school op maat kunnen gaan uitwerken!
Een professionele danser, zanger of acteur inspireert niet alleen de leerlingen, maar ook de leraars.
Samen gaan we op creatieve ontdekkingstocht. Wees maar zeker dat je heel wat muzische eindtermen kan afvinken! De leerlingen leren niet alleen zingen, dansen en/of toneel spelen, ze leren vooral ook samenwerken als klas. Ze ontdekken een andere kant van elkaar en zeker ook van zichzelf. Boeiend, en zeker en vast: genieten!

Musicalbad 1: Een halve dag musical!

Bij deze formule komen we 1 of meerdere halve dagen naar de school, geconcentreerd in 1 week. We komen met 2 docenten.

Dit musicalbad bestaat uit een initiatieles musical die we kunnen aanbieden aan meerdere klassen. In deze les komen zowel dans, toneel als zang aan bod. Dit gebeurt aan de hand van leuke oefeningetjes allerlei.

In iedere klas geven we 1 uurtje les. Het is de bedoeling dat we per halve dag 3 klassen onderdompelen in het musicalbad.

Voorbeeld:
We komen op woensdag naar jullie school en geven om 8u45 les aan de kids uit het 3de leerjaar, om 10u geven we les aan het 4de leerjaar A en om 11u aan het 4de leerjaar B. Indien gewenst komen we bijvoorbeeld donderdagvoormiddag nog eens terug voor 3 andere klassen.

Indien gewenst kunnen we natuurlijk ook 1 halve dag spenderen aan slechts 1 of 2 klassen ipv 3 klassen.

PRIJS
5 euro per leerling, met een minimum van 100 euro per klassessie en een minimum van 3 sessies per halve dag, exclusief btw. Of kortom: Richtbedrag is 300 euro per halve dag, inclusief 2 docenten en nodige materiaal.

TIP: U kan subsidies aanvragen via DYNAMO van Canon Cultuurcel.

Musicalbad 2: Drie sessies musical en daarna showtime!

Bij deze formule komen we 3 halve dagen werken met 1 of meerdere klassen. De sessies kunnen op een vaste dag gedurende 3 weken doorgaan of korter na elkaar binnen 1 bepaalde week.

Dit musicalbad bestaat uit 3 sessies waar we opbouwend kunnen werken. We starten eerst met oefeningen allerlei, opnieuw zowel op vlak van dans, toneel als zang. Als de leerlingen wat beginnen los te komen, beginnen we concreet aan het inoefenen van een rollenspel met bijhorend 1 of 2 liedjes en dansjes.

Tijdens de 2de sessie gaan we verder met het instuderen. In de 3de sessie gaan we alles afwerken. Op het einde van deze laatste sessie laten we het resultaat zien aan de andere klassen! Showtime!

Voor deze formule werken we liefst met 1 tot 3 klassen. We spelen met hen een kort fragment (1 scene) uit een verhaal naar keuze, aangepast aan leeftijd en aantallen.

We komen telkens met 2 docenten en geven 3 keer 3 uur les.

We kunnen indien nodig deze formule ook lichtjes aanpassen zodat er meerdere klassen ingeschakeld worden. Bij elke klas spelen we dan een andere scene uit de gekozen musical, de verschillende scenes vormen een geheel voor een groter toonmoment. Dit valt te bespreken.

Voorbeeld:
We komen 3 keer op woensdag naar jullie school en geven telkens les van 8u45 tot 12u, met een kleine pauze. De kids uit het 4de leerjaar zijn de uitverkorenen!

PRIJS
Richtprijs voor 3 sessies is 800 euro, inclusief 2 docenten en materiaal. Afhankelijk van het aantal leerling dat per sessie deelneemt komen we op een prijs per leerling uit. Dat kan bijvoorbeeld rond de 15 euro zijn.

TIP: U kan subsidies aanvragen via DYNAMO van Canon Cultuurcel.

Musicalbad 3: Volledige musical!

Bij deze formule gaan we een uitgebreide samenwerking met jullie aan.

Dit musicalbad bestaat uit 8 sessies waarin we een (MINI-)musical uitwerken.
De sessies kunnen bij elkaar gebundeld worden gedurende bijvoorbeeld 1 lesweek of we kunnen de sessie verspreiden over het schooljaar. Dit valt allemaal te bespreken.

In de musical zijn tekstfragmenten, liedjes en dansjes verwerkt. Deze worden stapsgewijs, met oog voor detail aangeleerd. De laatste sessie is er een sprankelend toonmoment dat kan opgevoerd worden voor groot publiek.

Voor deze formule werken we met 1 of meerdere klassen. We hebben allerlei leuke verhalen klaarliggen om de kinderen in te laten schitteren. Afhankelijk van jullie wensen, de leeftijden, de samenstelling van de groep … komen we met enkele voorstellen op de proppen. Met onze vakkundigheid en jullie enthousiasme werken we toe naar een prachtige show waarin alle kinderen schitteren.

We komen telkens met 2 docenten en geven 8 keer 3 uur les.

Kleine wijzigingen van deze formule die beter bij uw school zouden passen, zijn bespreekbaar. Het is bijvoorbeeld eventueel mogelijk om per scene andere leerlingen te laten spelen zodat er meer klassen betrokken worden bij dit musicalproject.

Bij deze formule dagen we het ganse lerarenteam uit. We treden op als coaches van een groter project waarbij alles kan en mag. Heel de school kan mee aan de slag rond het thema van ons verhaal indien gewenst. Wij staan iedereen bij met raad en daad. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat de show 1 mooi geheel wordt.

Voorbeeld:
We komen 4 keer een volledige dag naar jullie school. We zorgen ervoor dat we tijdens deze 4 dagen afwisselend met het 5de en 6de leerjaar werken. Op het einde van de 4de  dag is er een toonmoment waar heel de 3de graad aan meewerkt.

Voorbeeld:
We komen 8 keer een woensdag naar jullie school, verspreid over een trimester. Per woensdag werken we 2,5u aan ons verhaal met de betrokken leerlingen. Per sessie voorzien we ook een half uurtje om andere juffen of meesters te coachen bij hun eigen ideetjes of om te vergaderen/advies te geven rond ons gezamenlijk project. Tijdens de laatste sessie doen we alles in elkaar passen! Hocus Pocus Pats! Een show! Yes!

PRIJS
Voor dit uitgebreid muzisch project vragen we een vaste prijs van 2200 euro ongeacht het aantal kinderen dat uiteindelijk deelneemt, exclusief btw.

TIP: U kan subsidies aanvragen via DYNAMO van Canon Cultuurcel.

MUSICALSCRUB DOOR MUZIX

Eenmalig een zangcoach nodig? Wat extra hulp bij een choreografie? Een mening en tips nodig van een echte musicalartiest? Ben je begonnen aan een script, maar zit je ergens vast? Heb je ondersteuning nodig bij het vinden van de juiste muziek voor jullie musicalproject?
Wij willen jullie helpen om jullie eigen musicalproject nog beter te maken!
We kunnen één keertje of meerdere keren langskomen. Dit valt allemaal te bespreken.

PRIJS
Richtprijs per halve dag, per docent is 200 euro. Dit houdt in: voorbereiding + geven van specifieke workshop op aanvraag, evt. volledig aangepast aan uw project.

EEN BIJZONDERE PEDAGOGISCHE STUDIEDAG

We komen gedurende een hele of halve dag werken met de leerkrachten zelf.
We spelen een stukje musical met het ganse team: zowel toneel, zang als dans komen aan bod. Vanuit een eigen ervaring is het immers makkelijker om met deze facetten daarna zelf aan de slag te gaan. Bovendien is deze musicalactiviteit enorm groepsbindend! Met een pak tips onder de arm,  maken we de leerkrachten warm om aan de slag te gaan met hun leerlingen! Een aantal muzische domeinen komen uitgebreid aan bod. Een aanrader!

RICHTPRIJS PEDAGOGISCHE STUDIEDAG
600 euro voor volledige dag + 21% btw + vervoerskosten aan 0,30 per kilometer
400 euro voor halve dag + 21% btw + vervoerskosten aan 0,30 per kilometer
Er komen 2 ervaringsdeskundigen ter plekke om uw team te begeleiden.
Elke deelnemer krijgt een uitgebreide cursus met heel wat tips mee.
Het programma is bespreekbaar en aanpasbaar aan uw wensen.
Voor max. 25 deelnemers = basisprijs
Per extra deelnemer: 25 euro/15 euro

Muzix Comm. V
Oude Steenweg 136
2530 Boechout
0486 72 07 43
info@muzix.be 

   Ontdek ook onze vakantiestages en lessenreeksen …